Beveiligingsproblemen op uw PC oplossen

Beveiligingsproblemen op uw PC oplossen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de link Details in het bovenste deel van het hoofdvenster van het programma om naar Berichtencentrum te gaan.
  3. Ga naar het gedeelte Status. In dit gedeelte worden beveiligingsproblemen op uw pc weergegeven.
    • Selecteer een probleem uit de lijst en klik op een actieknop, bijv. Herstellen.
    • Selecteer Negeren uit de vervolgkeuzelijst als u dit probleem nu niet wilt oplossen. U kunt de lijst met genegeerde meldingen later zien door te klikken op Tonen N genegeerde meldingen weergeven.
  4. Ga naar het gedeelte Aanbevelingen. In dit gedeelte worden aanbevelingen weergegeven die niet verplicht zijn, maar die u zullen helpen uw gebruik van de toepassing te optimaliseren en uw pc beter te beschermen.
    1. Selecteer een suggestie uit de lijst.
    2. Klik op de knop naast een voorgestelde actie, bijvoorbeeld, klik op de knop Inschakelen naast Wil je af van die vervelende pop-upadvertenties?.
  5. Ga naar het gedeelte Nieuws. In deze sectie vindt u nieuws over cyberbeveiliging. Gebruik de navigatieknoppen om het volgende nieuwsbericht te lezen of om terug te keren naar het vorige nieuws.